Lions Of North - Cech
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jsme cech ze hry metin2

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

cech LionsOfNorth

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
polegonekk

polegonekk

Poèet pøíspìvkù : 20

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptySun Mar 21, 2010 6:31 pm

cech prestava fungovat porat vic a vic neaktivity
Návrat nahoru Goto down
TieKun

TieKun

Poèet pøíspìvkù : 17

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptySun Mar 21, 2010 9:55 pm

To víš jarní únava.:-)
Návrat nahoru Goto down
http://rezbaruv.blog.cz/
Lamka1

Lamka1

Poèet pøíspìvkù : 19

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptyMon Mar 22, 2010 8:26 am

Je mi líto, že to tak vidíš Polegonku. Nic Ti nebrání abys zorganizoval výpravu pro ostatní. Level na to už máš. Nemusí to být akce v C2, ale taková, by se tam vyblbli i ostaní nižší lvl a něco získali. Nemůžeš předpokládat, že všichni budeme pořád na Metinu a hrát až se z nás bude kouřit. Máme i jiné povinnosti v životě. Víš, že Myster na příští týden naplánoval akci v C2 téměř celodenní. O víkendu jsem měl práci stejně jako Myster. Nemůže cech předpokládat, že vedoucí bude všechno organizovat za něj. musíte vyvíjet aktivitu i sami. Vedoucí je od toho, aby určoval linii a a dělal důležitá rozhodnutí. Vyšší lvl určitě rádi vypomohou těm nižším, ale nemůžete si myslet, že vás budeme expit trvale nebo za vás budeme dělat úkoly. I my máme své úlohy v Metinu, které musíme plnit. Tak se snaž, aby byl cech lepší a něco pro to udělej. Nebo jestli je Tvá nespokojenost tak velká, že už s námi nechceš být, tak můžeš v klidu odejít a najít si cech, který by Ti vyhovoval.
Návrat nahoru Goto down
polegonekk

polegonekk

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptyMon Mar 22, 2010 4:19 pm

udelame si dupr vylet do cervene rise trochu je tam postvem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Mysterionus

Mysterionus

Poèet pøíspìvkù : 42

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptyMon Mar 22, 2010 9:38 pm

Lamka má naprostou pravdu ve všem co napsala.

Metin hraji rok, věnoval jsem tomu abnormálně času a i několik úspor.
Ted bych už taky rád viděl, nějaké výsledy ohledně postavy. V porovnání stavu kolem 40 a sočastnosti je to úplně někde jinde. Přesto na level, který momentálně mám, je to stále ubohý.
Zklamal jsem na plné čáře a to dost lidí včetně sebe.. V duchu jsem věřil , že dovedu jako první cech do věže za kovářem. Tento sen se nějak nedaří uskutečnit a asi dlouho budu slintat nad ostatními.. Cechu Lions jsem myslím dost pomohl a v budoucnu ještě pomohu, ale už nemohu dál mít nad hlavou logo bílého lva.. protože jako zástupce zakladatele si ho nezasloužím. Důveru jsem nedostal a několika hráčům jsem pro výsměch.. ( ale to už tu bylo a znova to nebudu rozebírat).

Těšil jsem se do Wattery jako malej kluk a tam dostávám tak nahubu od první skupiny tak, že se stydim. Samotného mě to tam fakt nebaví.. Nechci tam honit nějaké expy, ale hledám trochu jiskry zase ve hře.. jako level 40 bylo mraky úkolů, ted musim poslouchat nějakého hloupého biologa.. Ten si sice na konci dokáže pomoci do hry, ale je to trochu přitažené za vlasy..

Je unavující číst dokola PM o cawe2( kdy tam budeš, deme tam, expneš, ) a expení a expení.
Když budu chtít někomu pomoci, tak to prostě řeknu nebo se ho zeptám.

Jsem v cechu The Magic eye. Ten cech založil Pabllo a předal ho jednomu ze svých nejlepších hráčů - Adrikovy. Proto že na to neměl čas, jako někdo tady. Adrik má stejné plány s cechem jako já u Lions, pozvednout jméno a čest hráčů. Jde za nějakým cílem a já se připojím k němu.. Nebudu tady hrázet hrachem do stěny.. Chci se stát elitním hráčem a jednu hráčku vezmu sebou k vrcholu.. Pokud bude chtít...

Nebudu nikoho přemlouvat nabo nabízet ke změně cechu, ale pokud budete hráči samotáři, tak je Vám je to šumák..

Forum čte tak dohromady 5 lidí a když jsem hovořil s několika hráči přes PM tak jsou naprosto vedle. Nečtou a nezájem..

Jsou tady hráči, o které se nějak starám a s Lions budu stále ve spojení..

Hra pro mne tímto nekončí, ale změna je život..

AVE

Sad Sad Sad
Návrat nahoru Goto down
TieKun

TieKun

Poèet pøíspìvkù : 17

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptyTue Mar 23, 2010 3:03 pm

Nic nechápu, co se stalo ?
Návrat nahoru Goto down
http://rezbaruv.blog.cz/
polegonekk

polegonekk

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth EmptyTue Mar 23, 2010 3:40 pm

Mysti Avé treba se nekdy potkame
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

cech LionsOfNorth Empty
PříspěvekPředmět: Re: cech LionsOfNorth   cech LionsOfNorth Empty

Návrat nahoru Goto down

cech LionsOfNorth
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» www.lionsofnorth.websnadno.cz

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru