Jsme cech ze hry metin2 |
|
| Nové forum - pro všechny | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Mysterionus
Poèet pøíspìvkù : 42 Join date : 01. 02. 10 Age : 43 Location : Všetaty u Mělníka
| Předmět: Nové forum - pro všechny Thu Feb 18, 2010 10:26 pm | |
| Máme jako cech a tedy jako celek zakoupený pozemek. Na tomto pozemku je postavena Hlavní budova a postava Zlatníka. Byl bych moc rád, aby se toto dále rozrostlo a nezanevřeli na zakladateli. Stálo to dost yang , materiálu , hodně času a úsilí na výstavbu. Velice moc by mě to mrzelo, kdyby toto jednoho dne zmizelo a tím i zanikl pojem a název Lions Of North. Za nedlouho už to bude pomalu rok co jsem se připojil k tomu to cechu. Docela se tu pár věcí i změnilo . . Příchody a odchody členů zde nebyli tak časté, protože je tu celkem dobrý kolektiv. Ten však ztráci nějakou tu jiskru. Baví mě chodit se členy expit a vybavovat je věcmi do hry. Pomáhám s questy a úkoly. Dokážu se spoustou věcí poradit, pro někoho to nemůsí být vždy to správné, ale snažim se členy jenom nasměrovat Smile . Rád bych všem připomenul Pravidla našeho cechu : http://www.lionsofnorth.websnadno.cz/Pravidla.htmlTímto chci apelovat na našeho Vůdce KUBRTA. - Něco se tu píše o vzájemné podpoře, aktivitě ve hře, placení poplatků( nechci abys honil levely a platil za někoho daně ). silent .. Jednou jsi mi povídal jak nám všem ukážeš,, ale nějak se to zvrtlo. Už mě nějak nebaví čekat v nejistotě co bude dál. Tímto , Tebe veřejně žádám o dočasné předání Vedení cechu. Chci rozvíjet činost členů a celého cechu. Vim, že mám plnou podporu ostatních hráčů a věří mi, že svou práci tady dělám s dobrým úmyslem je celkově podpořit. V případě nespokojenosti vrátím prsten následovnictví. Pokud s tímto nebudeš souhlasit, pochopím to a budu akceptovat. Potichu odejdu a hra pojede dál Embarassed .. Návrat nahoru Goto down Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu myster0011 Online Lamka1 Poèet pøíspìvkù: 13 Join date: 19. 09. 09 Nový příspěvekPředmět: Re: Budoucnost cechu Lions of North Today at 8:58 pm Odpovědět s citátem Myster nepatří zrovna k psavcům na foru.To že napsal dlouhý text svědčí o závažnosti problému. Cítím se povinnen jako člen rady cechu se k problému vyjádřit. Cech utrpěl v poslední době dvě rány. První byl odchod Lucia. S tím se nedalo nic dělat. Důvody byly zcela osobní. Druhá rána, tentokrát téměř smrtící, byl odchod Mystera. Je to člověk, na kterém zcela závisi chod cechu a nelze ho nahradit. Přímým důsledkem jeho odchodu byl odchod Radise. Jen na úpěnlivé prosby členů cechu se Myster dal přesvědčit, vrátil se a přebral opět břemeno vedení cechu. Osobně si nedovedu představit, jak by cech dál pokračoval bez něho. Předpokládám, že by došlo k rozpadu a zániku cechu. Smutné je, že vedení tuto skutečnost pravděpodobně vůbec nezaznamenalo. To svědčí o tom, jak málo se vyskytuje ve hře. Každý má právo z nejrůznějších důvodů na čas přestat hrát. Ovšem u vedení cechu je dlouhodobá nepřítomnost nebo jen krátká přítomnost ve hře na pováženou. Je třeba dělat rozhodnutí a plánovat, jak bude cech dále pokračovat. Chápu Kubrta, že se nechce vzdát vedení cechu, kterému na počátku hodně obětoval. Ale právě proto, aby mohl cech přetrvat a jeho dílo nezaniklo, by bylo dobré, kdyby vedení cechu předal Mysterovi. Nic by nebránilo tomu, až zase bude moci pravidelně hrát a cech vést na jeho cestě, aby se mu vedení vrátilo. V cechu jsou teď mladí hráči, kteří vypadají slibně a při troše štěstí se vypracují na vysoké lvl. Cech taky už konečně žije, pomáhá si a začiná se stmelovat do docela dobré party. Je nutné, aby pro zaneprázdnění vedení zanikl? Myslím si, že odpověď je celkem jasná. Jen je potřeba udělat bolestné rozhodnutí a na čas odstoupit. Teď je budoucnost cechu zcela v rukou Kubrta. Buď zanikneme nebo půjdeme dál. Doufám, že rozhodnutí bude rychlé a správné a že na cech Lions of North nebudeme jen vzpomínat. | |
| | | Radisalav
Poèet pøíspìvkù : 17 Join date : 04. 02. 10
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Fri Feb 19, 2010 2:30 pm | |
| Kubrte chtěl bych se připojit k mysterově řeči a chtěl bych říct toto:
Tak za prvé ty nejsi špatný nebo bezohledný vůdce cechu. Ty umíš pomoct nebo poradit. Ty jsi toho pro cech udělal moc. ........ ....... ...... .....
Avšak ty teď děláš jednu obrovskou chybu a to,že nechdíš na metin. Každý tady chápe,že máš dost práce a dost poviností. Ale o to víc by do tebe mělo trknout to,že momentálně nás nevedeš ty ani 10,ale myster,tk to sakra pochop a pust ho do vedení. Vedení si můžeš kdykoli vzít z5,ale lidi co odejdou odstud už z5 nedostaneš. Tak to pochop!!!!!!
Já se do cechu rád vrátím až uvidím,že tě něco napadlo,že tě něco napadlo poznám. Neboj
Radisalav,oddaný lionům na věky. | |
| | | Desitka Admin
Poèet pøíspìvkù : 28 Join date : 15. 08. 09 Age : 30 Location : Teplice,Nová Ves
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Fri Feb 19, 2010 6:36 pm | |
| ,tk to sakra pochop a pust ho do vedení.tato věta mi příde dost ubohá.... Radisi hraješ si na to co nejseš a tento ton , kterým hovoříš s mim tátou mi dost vadí tak se uklidni jinak tě budou čekat následky... To Myster: Prsten naslednicvi ti zařídim ...... až příde s práce dam mu to přečíst a dohodnete se na skypu Ale Lioni ted budou patřit tobě
Naposledy upravil Desitka dne Fri Feb 19, 2010 9:41 pm, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Desitka Admin
Poèet pøíspìvkù : 28 Join date : 15. 08. 09 Age : 30 Location : Teplice,Nová Ves
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Fri Feb 19, 2010 6:57 pm | |
| Jo ještě něco radisi Kdyby jsi byl oddaný lionum tak si vnich pořát .... Máme držet pohromadě i v nejhorších situacích.... Jak praví přísloví : Neodcházej od slabých k silným , ale udělej slabý silnýma.....(to je náš případ) Ještě tímto chci poděkovat mysterovi , za to co dělá pro cech bez něj by sme byli asik už pod kytkama A doufám že budeš dobrý Král Jelimán !!!!!! | |
| | | Kubrt001
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 02. 02. 10
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sat Feb 20, 2010 4:18 am | |
| AHOJ LIONI!!!
Tak nevím co se děje(zase)že se tu množí tyto zprávy Pokud Mysterionus apeluje na mou osobu TEDY NA VEDOUCÍHO CECHU !! tak vždy jsem mu dal za pravdu,bohužel ted se musím bránit a to možná dost ostře.
Cech,,alespon jak to vidím já se nerozpadá ,rozpadat nebude a to i za cenu toho ,že tu budu sám,pokud se poukazuje na pravidla cechu tak at se ted každý člen LIONS OF NORTH zamyslí sám nad sebou a nenapadá jen VUDCE,,tedy mě,,hry se učastním minimálně 2x v týdnu někdy i vícekrát ,,bohužel je to kolikrát v čase kdy je ve hře málo hráčů nebo taky nikdo,platím (jako málo kdo CECHU pravidelně poplatek 200k a to i když bych nemusel,ti co jsou v cechu dlouho vědí ,že jsem dost samotářský a většunu si dokážu udělat sám až na pár vyjímek kdy jsem žádal cech o pomoc s questem (asi 2X) ..Co se týče válek můj názor na ně je široko daleko znám i mimo cech a pokud já (ne 10 ) nějakou vyhlásím nebo příjmu tak mi píšou z jiných cechů ,,co ,že se to děje,,poslední válka snad byla dostatečným ukazem toho ,že na války prostě nemáme!!!
Nepřítomnost mě tedy VEDOUCÍHO CECHU 2-3-4-možna i více dní ve hře nevede k rzpadu cechu ,,bo já pokud nemám náladu a chuť stejně nikomu s ničím nepomůžu, Yangy které vybírám jako Kubrt,Laguna, nikde neutrácím a jsou k dispozici kdykoli,pomoc od cechu se dostalo za eru MÉHO CECHU už několika hráčům ,,je sice pravda ,že ne vždy se vše vrátilo ,ale CECH jako celek nebyl nikdy o nic okraden nebo ochuzen.
TOTO MOJE DÍTĚ !!! jsem vypiplal z ničeho a z původích zakládajících členů jsem tu jen já a 10,,ano jsou tu členové kteří se zásadním a podstatným svým projevem a konáním postarali o to ,že dnes máme pozemek,halu atd. , ale pořád (muj názor) není důvod mě napadat za to,že to beru jako hru,tudíž jako zpestření života a né jako pracovní činost. Pokud mám náladu taky dokážu hrát 14-20 dní od rána do večera nebo noci ,,bohužel jsem ted pracovně dost vytížen a opravdu není moc času ani chuti!!!
TAK A TEĎ TEDY TO NA CO JSEM UPOZORŇOVAL NA ZAČÁTKU TOHOTO PSANÍ A TO (musím bránit a to možná dost ostře.)
POKUD SE NĚKOMU NELÍBÍ MUJ POSTOJ KE HŘE - NIKOHO ZDE V CECHU NEDRŽÍM!!!!
To je asi tak vše co jsem měl na srdci Vám sdělit na stupňující se nátlak na Vedoucího cechu
KUBRT001 | |
| | | lucius11
Poèet pøíspìvkù : 41 Join date : 03. 02. 10 Location : JINNO
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sat Feb 20, 2010 10:40 am | |
| ach jo....sem jen cunik vim...ae snad na zamysleni to postaci Kubrt: S cim si ty zacal, myster pokracuje. Z puvodnich zakladajicich clenu Kubrt a 10....ano...otazka je taky proc? pokud byste nebyli v rodine byl tu aspon ten 10-Kubrt nebo uz jen Kubrt? zdalo se mi ze v predhcozim prispevku se 10 vyjadril i pro variantu aktivniho vudce....za dalsi...diky tomu ze vetsina hracu zna spis mystera jako toho co vede liony, mystera jako toho co denne pomaha, mystera jako kamarada co poradi....(bohuzel zde nevidim kubrta.. ) tak pude-li myster i ja se priklanim k tomu ze ty zustanes pripadne s 10 sam. v chunjo bejvali LofN znama firma...svym postojem-kamaradskym....pratelskym, milym...ted je nikdo nezna. neaktivita zabiji uz je to tak. pude-li myster a zalozi cech nepochybuju o tom, ze pretahne mnoho lionu....co v tomdle pripade lip vznikne bude cech pod vedenim zkusenyho bojovnika, kerej dokaze pracovat s mensima lvlama a za kerym ti lidi proste pudou. na obranu uznavam ze vidam lagunu casteji nez kdy driv...ale to nestaci...toto vidi jen cleni cechu a ne vudce? za dalsi este....ano lioni sou tam kde sou....maji pozemek, kovare ke kerymu sem se radej ani nepriblizil ...ALE...zvladl bys to kubrte sam??? jen opravdovy vudce musi byt silny, chytry a rozumny...musi si uvedomit kdy jakej krok udelat....viz Incredibles...DareDevil(ex vudce)-zeusNicitel....pokud ti Kubrte neco tento cech rika v pripade ze ne staci mrknout do TOPu na hrace...v Incredibles hravali ti nejlepsi hraci....muzu jmenovat i Mercenaries...Nilfgaard co vystupuje jako vudce, nicmene vudcem je Leandra mmntalne... nejni prohrou predat veleni....je prohrou nechat rozpadnout partu ktera se tmelila sakra dlouho Kubrte: nechci abys reagoval na ruzny my priklady....jen se trochu zamyslel....troooosiiickuuuu...vuci cenum Lionu...radis odesel kvuli valkam....soucasti teto hry totiz valky jsou i za cenu proher.... taky nechci aby reagovali ostatni je to smerovano na vudce Lionu s jedinym- PROSBOU O TO ABYS NENECHAL PADNOUT LIONY, JELIKOZ TA ROVNICE JE JASNA....MYSTER=VSICHNI.... je na case neco zmenit... | |
| | | Kubrt001
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 02. 02. 10
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sat Feb 20, 2010 11:48 am | |
| Přátelé nevím co tu pořád řešíte ?? Je to jen hra a pokud tu budu sám ,,tak tu budu sám plácáte do vody ,,jiné cechy nemají ve vedení ani zpola tak tolerantní Vudce jako má LIONS OF NORTH, to je moje poslední vyjádření k této problematice i do budoucna,kdybych se doslovně řídil pravidly cechu tak je nás tu tak 4-5 takže at si každy nejprve zamete před vlastním prahem,mě ke svému expení a jinné činosti není potřeba každy den být ve hře jediné co mám navíc než vy je vyhlašování válek A pro Luciuse to co jsi zde jmenoval za hráče z jiných cechů je o individualitě každého kolik času věnuje hře, pokud bych byl takový hrrr do hry jako oni byl bych na jejich urovni bo jsem s nima na Metinu začínal a za další Vudce nemusí bezpodmínečně mít nej LVL v cechu,,co se tyče rovnice MYSTER - VŠICHNI ???? dělejte co uznáte pro každého z Vás za nejlepší Kubrt001PS: DÁLE SE K TOMUTO TÉMATU NEVYJADŘUJI | |
| | | Radisalav
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sat Feb 20, 2010 12:26 pm | |
| KUBRTE MY NEMÁME ŠPATNÉHO VŮDCE,ANI ZÁSTUPCE,JEN JSME TÍM CHTĚLY NAZNAČIT,ŽE BY JSI MYSTEROVI KOUPIL TEN PRSTEN PO DOBU CO TO NEBUDEŠ ZVLÁDAT,ANO TY HRAJEŠ ALE VĚTŠINOU V NOCI A TO JE CECHU K P.....,MYSLÍM ŽE MYSTER BY TI HO KLIDNĚ VRÁTIL.
POKUD VIDÍŠ PROBLÉM V PENĚZÍCH MYSLIM(tim nečíkám,že by nejaký měl byt),ŽE BYCH TI NA TO KLIDNĚ SMSkou PŘISPĚL(teď si říkáš tek kluk je závisláckej magor,ale ne to já nejsem jen chci přispět k rozvoji. CHÁÁÁPEŠŠ?!?)
A NEŘIKEJ,ŽE KDYŽ ČTEŠ NĚCO ODE MNE TAK SI ŘIKÁŠ ŽE JSEM magor,imbecil,...,...,........ | |
| | | Mysterionus
Poèet pøíspìvkù : 42 Join date : 01. 02. 10 Age : 43 Location : Všetaty u Mělníka
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sat Feb 20, 2010 11:16 pm | |
| Možná jsem asi začal tahat za provázek z jiného konce. Jenom už vim jak se teď věci mají. Postoj Kubrta je ten, že - vlezte mi všichni na hrb. Metin je hra a baví měji hrát. Proto jdu jinam, kde jsou lidi, co chtěj dál hrát. Jsem velice rád že jsem byl v cechu Lions of North. Prosím vymažte si mě ze všech tabulek. Půjdu si po svém, ale pokud mě kdokoliv z tohoto cechu osloví nebo požádá o pomoc , tak se k němu neotočím zády. Možná jsem pro Vás i něco udělal a nechci, aby jste mě považovali za někoho kdo asi ani nejsem. Jestli jednou budu mít svůj nějaký cech nebo nějaký převezmu, to je jedno. Možná se sejdeme někdy v nějaké Válce, tak Lions vždy rozdupu, protože se nechci jenom někde krčit. Ať už byl někdo rád semnou či nikoliv, děkuji za společné chvíle. Nepište sem něco ke mě, páč si to už nepřečtu. Mějte se hezky a přeji příjemné chvíle při hře . . Ave | |
| | | Radisalav
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sun Feb 21, 2010 11:51 am | |
| | |
| | | polegonekk
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 05. 01. 10 Location : CHUNJO
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny Sun Feb 21, 2010 8:18 pm | |
| - Radisalav napsal:
- Kubrte,Kubrte,...
mas pravdu | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nové forum - pro všechny | |